Algemeen

Zomerfeesten op de Grens 16 en 17 juli

By 20 april 2022 No Comments

Doe mee! Dat is de oproep die Conny Wens, voorzitter van de nieuwe werkgroep van de nieuwe activiteit Zomerfeesten op de Grens, doet aan alle ondernemers in Baarle. De Zomerfeesten op de Grens is een gloednieuw feestweekend, met nieuw logo, nieuwe organisatie, nieuwe ideeën en plannen. Een waardig opvolger van de Midzomernachtfair moet het worden. Twee dagen lang feest in het centrum van Baarle: op zaterdag een grote fair en op twee pleinen de horeca geconcentreerd. Op zondag alleen horeca activiteiten.

Conny Wens vertelt: “In 2020 zou ik de Midzomernachtfair overnemen van Bas Verhoeven, maar al snel na ons eerste overleg werd de stekker eruit getrokken vanwege corona en dat duurde tot na de zomer 2021. Daarna zijn we pas weer verder gegaan met uitwerken.” Inmiddels is er al veel werk verzet… Nieuwe naam, datum geprikt, weekendconcept, nieuw logo… De fair is op zaterdag van 12.00-22.00 uur. Er komen twee feestpleinen met feesttenten op de Loswal en het Sint Annaplein, die zaterdag en zondag vermaak bieden en een drankje en hapje. Ron Vermeulen van de Tourmalet is hiervoor aanspreekpunt.

Wat nog heel belangrijk is om te melden is de dringende vraag voor extra handen. In de werkgroep, bij de organisatie, met name een secretariaat medewerker zou heel welkom zijn, en ook op de beide dagen van de Zomerfeesten op de Grens zijn heel veel vrijwilligers nodig. Heb je ideeën, plannen, handen die jeuken om te komen helpen… meld je aan via secretaris@stob-baarle.com of bij Conny of Ron!