Nieuws

BEKIJK HET NIEUWS VAN STOB!

schaduw-op-groen

Sponsors gevraagd Baarle By Night

By | Algemeen | No Comments

Baarle By Night kan niet bestaan zonder sponsors. We zijn uiteraard erg blij met de bijdragen van StOB, CCB en gemeente maar ook als individuele ondernemer/ bedrijf kun je ons helpen!
Je kunt je dan ook via Baarle By Night als ondernemer, vereniging, stichting of vzw profileren binnen Baarle en onze regio. We verwachten dat -bij gunstig weer- toch minimaal 1.000 mensen hieraan mee zullen doen.

We hebben de volgende sponsoring pakketten:

Supporter van Baarle by Night:
Logo op drukwerk met route plus posters bij ontvangst: € 50,- excl BTW

Vriend van Baarle by Night:
Als supporter + logo op te ontwerpen rolbanners + social media post : € 150,- excl BTW

Het sponsorgeld wordt ingezet om extra lichtshows en entertainment te bekostigen. Wil je ons helpen? Super, klik op deze link en vul het formulier in. Bedankt!

Kerststal start bouw 23 november

By | Algemeen | No Comments

Comité Vrienden van de Kerststal heeft gepland om op dinsdag 23 november met de bouw van start te gaan. Mocht het dan heel slecht weer zijn, dan is er een uitwijkmogelijkheid naar een week later. De groep vrijwilligers is een beetje kleiner geworden; voorzitter Jan Gulickx heeft aangegeven dat dit zijn laatste jaar is. Voor ondernemers aan het Kerkplein goed te weten dat af en toe de straat even afgesloten kan worden voor het laden en lossen in deze periode. De kerststal blijft gesloten tot na Sinterklaas; als alles volgens plan verloopt zal op 7 december de kerststal voor het eerst worden opengesteld. Daarna is hij tot en met Driekoningen op 6 januari, elke dag open tussen 09.00-19.00 uur. Vrijwilligers nemen deze taken voor hun rekening, zowel het bouwen en opruimen, als het openen en sluiten. Een bedankje is hier zeker op zijn plaats!

Gezamenlijk in beeld voor Koop Lokaal en de Enclavebon

By | Algemeen | No Comments

Wil je ook met de Enclavebonpromotie in Ons Weekblad? Net als voorgaande jaren komt fotografe Sandra langs om jouw zaak mooi in beeld te brengen. Dit jaar komt er niemand langs om te vragen of je mee wilt doen! Daarvoor is deze oproep: meld jezelf aan!

Ons Weekblad brengt de Enclavebon onder de aandacht van heel Baarle. Ook via Visit Baarle promoten wij de eigen Baarlese Enclave cadeaubon. Eind van het jaar is bij uitstek een moment om als lokale ondernemers extra omzet te krijgen en daarom herhalen we de succesvolle fotocampagne in Ons Weekblad.
Koop Lokaal is het thema dit jaar.

Week 47 verscheen al een algemene advertentie ter promotie van de Enclave cadeaubon. De fotopagina’s worden geplaatst in week 49 en 51 in Ons Weekblad; een deel van de kosten neemt StOB voor haar rekening, een kleine bijdrage wordt gevraagd van de deelnemende ondernemer. Voor deelname aan deze advertentiecampagne betaalt u 150 euro.
Fotograaf SaTeLa (Sandra Puttiger) heeft twee dagdelen waarop zij de foto’s kan komen maken: donderdagochtend 25 en zaterdagochtend 27 november. Wie mee wil doen aan de persoonlijke promotie met foto meldt zich aan door een contactformulier in te vullen. Ga naar het contactformulier, vul uw bedrijfsgegevens in en in het berichtenveld vermeldt u:

Ik doe mee aan de campagne Koop Lokaal en betaal hiervoor 150 euro.
De fotografe mag langskomen op donderdag 25 / zaterdag 27 november*
(*kies zelf de datum die u het beste past)

Doe dit voor 24 november 2021 15.00 uur!

Wil je als ondernemer ook meedoen met de Enclavebon?

By | Algemeen | No Comments

Om cadeau omzet in Baarle te houden hebben we een aantal jaren geleden de Enclavebon in het leven geroepen. Een eigen cadeaubon, die kan worden aangeschaft in Baarle, besteed in Baarle, en door u zonder commissie kan worden verzilverd. Win-win-win…
Op de website staat een (nog aan te passen) overzicht van alle ondernemers in Baarle waar consumenten terecht kunnen om de Enclavebon te besteden. Dat varieert van vuurwerk tot horeca, van brandstof tot kleding en zelfs gewone boodschappen. Sta je niet op deze lijst en neem je de Enclavebon wel in, geef dit dan snel door aan onze secretaris@stob-baarle.com Dan is onze lijst weer up-to-date! Op de website vind je ook alle voorwaarden en informatie hoe het geld naar de ondernemer terugkomt.

Feestverlichting brandt al weer

By | Algemeen | No Comments

Heb je het gezien? De hele week is er druk gewerkt om de berkentakken voor de feestelijke verlichting van het centrum aan te brengen. De lichtjes flonkeren, het geeft direct sfeer.
Voor volgend jaar worden nieuwe plannen gemaakt. Maar op dit moment zijn we weer feestelijk verlicht in deze donkere dagen.

Nieuwe zaken

By | Algemeen | No Comments

Sinds 1 oktober 2021 heeft de Heimolen nieuwe eigenaren, welkom familie Van den Berg.

Bregje Brouwers uit Baarle-Nassau is al even als zelfstandig ondernemer actief; haar bedrijf heet Eyecatcher Brow & Lashlift. Veel succes Bregje!

Bent u of kent u een nieuwe ondernemer in Baarle, die wij hier mogen verwelkomen, laat het ons dan weten via secretaris@stob-baarle.com Ook zzp’ers en internet ondernemers zijn welkom en horen bij Ondernemend Baarle! Alleen merken wij hen niet zo snel op. Meld je daarom zelf aan en voel je welkom als ondernemer in Baarle!

Nieuwe zaken

By | Algemeen | No Comments

Op 4 oktober werden Edith van Loon en Cristian Otter de nieuwe ondernemers van Bruna Baarle-Nassau aan de Nieuwstraat. Veel succes met deze overname!

Aan de Nieuwstraat 16a is een nieuwe onderneming gevestigd: Boerenbed van James Mennekes. Welkom nieuwe ondernemer in Baarle.

Etos verhuisde naar het Sint Annaplein waar zij op 7 oktober de ballonnenboog plaatsten voor de nieuwe zaak en de hele week feest vierden. Gefeliciteerd met deze nieuwe locatie.

De Sportschool aan de Weverstraat 9B heet voortaan Optimum Health Club. Proficiat René Broeks.

Studio Yas heeft zich gevestigd aan de Kapelstraat, proficiat Yasmine Elshout.

Bent u of kent u een nieuwe ondernemer in Baarle, die wij hier mogen verwelkomen, laat het ons dan weten via secretaris@stob-baarle.com Ook zzp’ers en internet ondernemers zijn welkom en horen bij Ondernemend Baarle! Alleen merken wij hen niet zo snel op. Meld je daarom zelf aan en voel je welkom als ondernemer in Baarle!

Baarle By Night

By | Algemeen | No Comments

De vergunningaanvraag loopt voor dit nieuwe buitenevenement van Stichting Ondernemend Baarle. 22 januari 2022, 4 wandelingen van verschillende lengte: 3, 6, 6 en 12 km door het dorp en er omheen. Langs verlichte gebouwen, start bij het cultuurcentrum. Een evenement voor jong en oud, sportief en culinair.

De organisatie is nog dringend op zoek naar vrijwilligers; heel veel ondernemers, verenigingen en de Belgische school en kerk doen mee. Niet iedereen is benaderd, de organisatie heeft daarin keuzes moeten maken en volgend jaar worden andere partijen benaderd.
Voor iedereen is er iets te beleven, te zien, te doen. Ga mee en verwonder je over mooi verlichte gebouwen, acts, ondernemers die u verrassen. Heb je vragen of wil je je melden als vrijwilliger: secretaris@stob-baarle.com