Algemeen

Zomeractie 2019

By 3 juni 2019 No Comments

De werkgroep Detailhandel en Horeca heeft een leuke zomeractie bedacht met als doel zoveel mogelijk mensen lokaal in de gemeente Baarle te laten shoppen/consumeren. Hier krijgt u alle informatie: let op, aanmelden kan tot uiterlijk maandag 9 juni! Dat kan door middel van het invullen van een online formulier vanaf woensdag 5 juni op de website stob-baarle.com

De Zomeractie houdt het volgende in:
Tussen 1 juli en 31 augustus krijgt de klant bij iedere besteding van €5,- een zegel voor op een spaarkaart. 10 zegels = volle kaart. De zegels en spaarkaarten worden door StOB ontworpen in dezelfde uitstraling als het merk Baarle (VisitBaarle). De spaarkaarten kunnen klanten bij iedere deelnemende winkelier/horecagelegenheid ontvangen na een aankoop en ook inleveren als ze vol zijn. Na afloop van de actie worden door een notaris 2 hoofdprijswinnaars en alle andere prijswinnaars getrokken. De hoofdprijzen zijn een reischeque t.w.v. €450 van Reisburo van Raak en een reischeque t.w.v. €450 van Reisburo TravelXL Baarle. Verder zijn er net zoveel andere prijzen uit te delen als dat er deelnemende ondernemers zijn (meer informatie volgt hieronder).
De officiële prijsuitreiking is op vrijdag 13 september 2019 om 19:30 uur bij Brasserie de Lantaern.

Deelname voor u als ondernemer betekent:

 1. Een vast instapbedrag van €50,- Deze kosten bestaan uit:
  voldoende spaarkaarten / maken van de zegels / afgeven van een inleverdoos voor volle spaarkaarten in uw zaak / x-bedrag hiervan wordt gereserveerd voor de hoofdprijzen / uw naamsvermelding in een collectieve lokale advertentie in de Zomerkrant in week 25 / promotie op het grote LED-scherm & via socialmedia-VisitBaarle / alle deelnemers worden met naam vermeld op een A3 poster waarvan u zichtbaar 1 poster bij uw ingang ophangt: dit toont uw zichtbaarheid als deelnemer aan deze actie.
  +
 2. Aanschaf aantal zegelrol (1000 zegels per rol; 1 rol kost €1,25)
  u kunt zelf inschatten hoeveel rollen u nodig denkt te hebben voor deze periode. Het aantal te ontvangen spaarkaarten wordt dan naar rato verdeeld. NB. er zal maar een beperkte voorraad zegels en spaarkaarten als reserve aan worden gehouden. Deze liggen tijdens de actieperiode op voorraad bij Bruna Baarle-Nassau. Bestel daarom op voorhand ruim voldoende om uw klanten de gehele actieperiode mee te kunnen laten doen aan deze actie.
  +
 3. Een extra prijs die u ter beschikking stelt met een minimale consumentenwaarde van €75,-: De voorkeur gaat uit naar een waardebon van uw eigen winkel zodat u deze klant terug krijgt in uw winkel.

De werkgroep Detailhandel & Horeca gaat ervoor zorgen dat alle benodigdheden voor aanvang van de actie bij u worden bezorgd.
Alle ingeleverde volle spaarkaarten dienen na afloop van de actie direct door u te worden ingeleverd bij Bruna Baarle-Nassau (tussentijds inleveren is ook mogelijk)
UITERLIJK 3 SEPTEMBER MOETEN ALLE SPAARKAARTEN INGELEVERD ZIJN BIJ BRUNA BAARLE-NASSAU
Voor uw deelname dient u zich vantevoren aan te melden. Dat kan middels het invullen van een online formulier vanaf woensdag 5 juni a.s. op de website stob-baarle.com

Let op aanmelden kan uitsluitend t/m maandag 9 juni.
Hierin vragen wij uw akkoord voor deelname, hoeveel zegelrollen u wenst te bestellen en welke prijs u hiervoor ter beschikking gaat stellen. De totale kosten van instap en aanschaf zegels worden door het StOB aan u gefactureerd. De door u ter beschikking gestelde prijs is voor uw eigen rekening.

De belangrijkste punten voor deelname aan deze actie hebben we hiermee uitgelegd. Voor verdere inhoudelijke uitleg/spelregels wordt het draaiboek Zomeractie doorgemaild vanuit StOB op woensdag 5 juni dus houdt uw mailbox in de gaten.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij en zien uw aanmelding graag tegemoet!

LET OP AANMELDEN KAN UITSLUITEND T/M MAANDAG 9 JUNI !!!
Mochten er voor nu nog dringende vragen zijn dan kunt u contact opnemen met een van de werkgroepleden Detailhandel en Horeca:

Mariejolein Olislaegers:
info@olislaegers-kleding.nl +31-135079860

Jessie Theeuwes:
bruna0823@brunawinkel.nl +31-135077771

Anke Raaijmakers:
administratie@bakkerijadams.be  +32-14699070

Bart de Bresser:
bart.debresser@jumbo.com +31-135076830


<KLIK> max. €454 per prijs hanteren om onder de kansspelbelasting te blijven.
<KLIK> : in dit geval is van toepassing artikel 3 punt 3.