Algemeen

Ondernemersavond geslaagd

85 ondernemers tekenden het aanwezigheidsregister dinsdag 28 maart bij de Lindeboom. De Klankbordavond was daarmee qua opkomst al geslaagd. Ook gedurende de avond was de aandacht oprecht, werden goede vragen gesteld en was er heel veel informatie…

Want we zitten niet stil: zowel StOB als de beide gemeenten timmeren aan de weg. Het is nog niet te zien overal, maar geleidelijk aan zijn er dingen aan het veranderen. Oude bruine bordjes zijn bijvoorbeeld verwijderd, bankjes schoongemaakt, er zit veel in de pijplijn. Er is een marketingplan gemaakt door het Baarlese kwartet, er is een offerte voor placebranding opgevraagd bij een aantal bureaus waaronder twee Baarlese. Het enclaveproject, de enclavekiosk, de city guide app en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Uw financiële bijdrage geeft Baarle kansen en mogelijkheden; de beide gemeenten dragen hun steentje bij op gebied van stimulering van Recreatie en Toerisme. Want dat is de belangrijkste economische drager van onze gemeenten!

Houd als ondernemer zelf oren en ogen open en reageer, gevraagd of ongevraagd, als u iets opmerkt dat het algemeen belang van alle ondernemers aangaat. En zet u in als vrijwilliger voor StOB, want een ondernemer heeft af en toe toch wel een paar vrije uurtjes?

Na het officiële deel van het programma was er een vrolijke noot, gebracht door sauwelaar Louis van den Boogaart. Alle ondernemers hadden een naamsticker gekregen, waardoor het netwerken achteraf vooral voor nieuwe ondernemers wat duidelijkheid gaf. Vaak zoeken bekenden elkaar op, maar een ondernemersbijeenkomst is juist ook bij uitstek een gelegenheid om nieuwe collega’s te leren kennen en contacten te leggen. In ieder geval was het heel gezellig in de Lindeboom, tot in de kleine uurtjes.