Algemeen

Ondernemers “in the picture“

By 12 november 2019 No Comments


Bakkerij Adams

We feliciteren Anke & Ronald met de hun mooi verbouwde winkel!

Op 24 oktober is de “nieuwe” winkel open gegaan, na ruim 6 maanden verbouwen. Tijdens de verbouwing is de winkel zelfs 7 weken verplaatst naar een gedeelte van de bakkerij. De grootste verandering voor Anke, Ronald, en hun personeel is de route die de klant door de winkel loopt. Door deze route te kiezen, eindigt de klant bij de kassa met open zicht op de bakkerij. Door de openheid kan iedereen meegenieten van de echte ambacht die zich in de bakkerij afspeelt.


 

Van Kaam & Partners Financials

We feliciteren Pascal, Edith, Dolf en Karen met de verhuizing van hun kantoor naar Baarle’s Roem (Stationsstraat). Vanuit Ulicoten nu een mooi plekje in Baarle. Welkom!
Met de uitbreiding van het team en de verhuizing van het kantoor heeft hun naam ook een nieuw jasje gekregen. Van Kaam & Peeters Advies gaat nu verder onder Van Kaam & Partners Financials.

 Prik & Tik Baarle Hertog

Welkom aan de Prik&Tik winkel in Baarle! Op woensdag 6 november zijn ze open gegaan, in het pand waar voorheen de Keuken Concurrent heeft gezeten. De winkel heeft meer dan 3000 speciaal bieren en een groot cadeau-assortiment.
Veel succes aan winkelverantwoordelijke Eddie (in Baarle bekend van De ’s Tapperij) en zijn team.