Algemeen

Gezamenlijk in beeld voor Koop Lokaal en de Enclavebon

By 19 november 2021 No Comments

Wil je ook met de Enclavebonpromotie in Ons Weekblad? Net als voorgaande jaren komt fotografe Sandra langs om jouw zaak mooi in beeld te brengen. Dit jaar komt er niemand langs om te vragen of je mee wilt doen! Daarvoor is deze oproep: meld jezelf aan!

Ons Weekblad brengt de Enclavebon onder de aandacht van heel Baarle. Ook via Visit Baarle promoten wij de eigen Baarlese Enclave cadeaubon. Eind van het jaar is bij uitstek een moment om als lokale ondernemers extra omzet te krijgen en daarom herhalen we de succesvolle fotocampagne in Ons Weekblad.
Koop Lokaal is het thema dit jaar.

Week 47 verscheen al een algemene advertentie ter promotie van de Enclave cadeaubon. De fotopagina’s worden geplaatst in week 49 en 51 in Ons Weekblad; een deel van de kosten neemt StOB voor haar rekening, een kleine bijdrage wordt gevraagd van de deelnemende ondernemer. Voor deelname aan deze advertentiecampagne betaalt u 150 euro.
Fotograaf SaTeLa (Sandra Puttiger) heeft twee dagdelen waarop zij de foto’s kan komen maken: donderdagochtend 25 en zaterdagochtend 27 november. Wie mee wil doen aan de persoonlijke promotie met foto meldt zich aan door een contactformulier in te vullen. Ga naar het contactformulier, vul uw bedrijfsgegevens in en in het berichtenveld vermeldt u:

Ik doe mee aan de campagne Koop Lokaal en betaal hiervoor 150 euro.
De fotografe mag langskomen op donderdag 25 / zaterdag 27 november*
(*kies zelf de datum die u het beste past)

Doe dit voor 24 november 2021 15.00 uur!