Midzomernachtfair

WERKGROEP BINNEN DE StOB

schaduw-op-groen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur een bericht naar deze werkgroep

Contacteer deze werkgroep

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

De werkgroep ‘Midzomernachtfair’

Korte omschrijving

De Midzomernachtfair is het grootste evenement van Baarle; een avondmarkt met veel entertainment, elk jaar op de zaterdag als de Nederlandse scholen (Zuid) vakantie krijgen. In 2019 is dat op zaterdag 6 juli, van 17.00-24.00 uur. Gratis toegankelijk, doorheen het ganse centrum van het dorp. Heel veel vrijwilligers zetten zich in om bijvoorbeeld het verkeer in goede banen te leiden, want het centrum is helemaal verkeersvrij en vanaf 12.00 uur die dag afgesloten.

De kramen worden gezet en verhuurd door Fresh Events uit Den Haag. Baarlese ondernemers hebben altijd voorrang en kunnen met korting een kraam of grondplaats huren. In alle straten van het centrum is iets te doen tijdens de Midzomernachtfair. Terrassen, kramen, eten en entertainment.

Editie 2019

StOB organiseert op zaterdag 6 juli de 12e editie van de Midzomernachtfair in het centrum van Baarle. De Midzomernachtfair vindt plaats van 17.00 tot 24.00 uur.

Aan de Midzomernachtfair kan worden deelgenomen door winkeliers, verenigingen, stichtingen en buiten¬staanders. Iedere ondernemer kan een markt¬kraam of grondplaats bij Fresh Events reserveren. Dit kunt u doorgeven per e-mail info@freshevents.nl, op werkdagen via telefoonnummer: 070 338 44 00. Ook voor vragen en/of suggesties voor deze Midzomernachtfair kunt u Fresh te allen tijde bellen. Tijdens de Midzomernachtfair mobiel te bereiken op: 06-1888 56 88 of 06-23 20 71 10.

Volop Vermaak
Vorig jaar vooor het eerst een Kidsfair op het Sint Annaplein, en die is wegens groot succes geprolongeerd. Met spelletjes voor kinderen van 6-14 jaar waarvoor je een spelkaart kunt kopen. Bumperball, boogschieten en nog veel meer.

Er is straattheater, er lopen ganzen met een ganzenhoeder, een clown die ballonnen plooit, een steltloper. Elk horecabedrijf zorgt voor entertainment in de vorm van live muziek. Op het plein bij de Hollandse kerk treden dj’s op. Foodplein langs het Annaplein en verder heel veel sfeervol verlichte kramen en veel winkels zijn open!

TIP! Promoot de Midzomernachtfair tevens in uw eigen advertentie.

Inschrijven

LET OP: Uw inschrijving dient voor 6 juli bij Fresh Events binnen te zijn!

Download inschrijfformulier
Mail Fresh Events