B2B

WERKGROEP BINNEN DE StOB

schaduw-op-groen

 
 

Stuur een bericht naar deze werkgroep

Contacteer deze werkgroep

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

De werkgroep ‘B2B’

Korte omschrijving
De werkgroep ‘B2B’ (business to business) organiseert ondernemersbijeenkomsten voor de ondernemers op de bedrijventerreinen van Baarle-Hertog en Baarle-Nassau en de B2B ondernemers in Baarle. Deze avonden worden een aantal keer per jaar georganiseerd. Ondernemers op het industrieterrein en B2B bedrijven hebben andere interesses en andere vraagstukken bij het ondernemen dan middenstanders. Daarom willen wij speciaal voor deze groep ondernemers bijeenkomsten organiseren om deze vraagstukken onder de aandacht te brengen, samen van gedachten te wisselen en een gezellige avond gezamenlijk door te brengen en elkaar beter te leren kennen.

Terugblik
Voorjaar 2018
Ondernemersavond “Ken je eigen dorp”.

Een kort verslag:
We werden op een mooie locatie ontvangen door Ankie en Stefan in Baarles 4 sterren hotel Schaluinenhoeve. Na een lekker kopje koffie en een korte kennismaking nam Thijs van Baarle Outdoor & Leisure ons mee naar het naastgelegen evenemententerrein vanwaar we, na een korte uitleg en testrondje, vertrokken op de solex.

In een rits van 28 solexen vertrokken we richting grens. De eerste stop was het perron met de vorig jaar geplaatste spanten. Willem van Toerisme Baarle nam ons mee op deze toer en vertelde hier over het spoorverleden van het Bels lijntje. De sliert van solexen reed vervolgens naar twee locaties van het Dodendraad project. De bereiders werden steeds vertrouwder met hun motorische transportmiddelen en hadden nu ook tijd om onderweg bij te praten. De laatste stop was op Loveren bij het huis met de 2 huisnummers. Op deze locatie werden de ondernemers nog eens bijgepraat over de ontstaansgeschiedenis van de unieke Enclave situatie in Baarle. Ondanks dat iedereen er woont en / of werkt was dit toch een nieuw verhaal of opfrisser voor velen. Van Loveren ging de club in de laatste etappe terug naar Schaluinenhoeve.

In de prachtige tuin werd er nog gezellig genetwerkt onder het genot van een drankje en een knabbel. Wat ons betreft weer een geslaagde avond.

In het najaar van 2018 staat er weer een nieuwe activiteit op het programma. We houden alle B2B ondernemers hiervan op de hoogte.