Evenementen

WAT ORGANISEERT DE StOB in 2019?

 

schaduw-op-groen

Midzomernachtfair

De Midzomernachtfair is het grootste evenement van Baarle; een avondmarkt met veel entertainment, elk jaar op de zaterdag als de Nederlandse scholen (Zuid) vakantie krijgen. In 2019 is dat op zaterdag 6 juli, van 17.00-24.00 uur. Gratis toegankelijk, doorheen het ganse centrum van het dorp. Heel veel vrijwilligers zetten zich in om bijvoorbeeld het verkeer in goede banen te leiden, want het centrum is helemaal verkeersvrij en vanaf 12.00 uur die dag afgesloten. Klik hier voor meer informatie

Halloween

Een niet te missen avond is onze Halloween. Een week van tevoren zweven de spookjes al door onze straten. Op de vrijdagavond is er de Halloween lampionnenoptocht met aansluitend een Trick and Treat, waar een etalage-wedstrijd aan gekoppeld is met leuke prijzen voor o.a. de leukst verkleedde. Voorgaande jaren bracht dit Halloweenfeest in het grensdorp bijna 800 kinderen op de been.

Vrijdag 26 oktober 2018 om 19.00 uur begint de Halloween optocht vanaf het Sint-Annaplein. Zorg dat je hem dit jaar niet mist!

Kerststal

Vrijdag 7 december 2018 zorgen we voor de nodige kerstsfeer d.m.v. een kerststal.

Kerstkoopavond

Op vrijdag 21 december organiseert de werkgroep Detailhandel van het StOB een Kerstkoopavond in het dorp. Bekijk alle informatie hierover in de nieuwsbrief.