Algemeen

Voorzitter Jac Haagen gaat stoppen…

By 19 juli 2021 No Comments

Het grootste nieuws in de 18-jarige historie van stichting Ondernemend Baarle: Voorzitter Jac Haagen heeft onlangs te kennen gegeven zijn taak als voorzitter neer te willen leggen. Aan het eind van dit jaar wil hij er een punt achter zetten en de voorzittershamer overdragen. Wie zou dit van hem over willen en kunnen nemen?

“De rek is er een beetje uit” zegt de eens zo bevlogen voorman en kartrekker van Baarles’ ondernemers organisatie. Direct bij de oprichting in 2003 werd hij gevraagd als voorzitter en al die jaren bleef hij vol vuur strijden voor de belangen van de ondernemers, hen vertegenwoordigen in overleggen bij gemeenten en andere instanties, zich inzetten om het ondernemersklimaat in Baarle goed te krijgen, de oprichting van een Ondernemersfonds. De doelstellingen van StOB waarmaken, Baarle weer terug op de kaart krijgen zoals hij het zelf vaak noemde. Met iets van heimwee naar vervlogen tijden waarin je zondags in het centrum over de koppen kon lopen en het grensdorp gold als toeristentrekker.

“Ik wil graag de kans geven aan de nieuwe generatie om nieuwe ideeën te ontwikkelen” zegt hij. Dit besluit moeten wij respecteren, en onze dank aan Jac is groot. Wordt vervolgd.