Algemeen

Update Zomerfeesten op de Grens 16 en 17 juli

By 29 juni 2022 No Comments

De Midzomernachtfair was een begrip, memoreerde Conny Wens op de ondernemersavond. Zomerfeesten op de Grens gaat dat opvolgen en waar nodig upgraden. Via Facebook komen dagelijks vele vragen binnen: kan ik een kraam huren, waar worden de wegen afgesloten en wanneer, is er nog behoefte aan entertainment?

16 en 17 juli is het feest in het centrum van Baarle: op zaterdag een grote braderie van 12.00-22.00 uur. Ja u kunt nog een kraam huren via Koolen & Koolen uit Tilburg. De straten (Chaamseweg, Nieuwstraat, Molenstraat, Sint Annaplein) worden zaterdag 16 juli afgesloten tussen 08.00-00.00 uur.

De horeca concentreert zich op twee pleinen. Op de Loswal en op het Sint Annaplein komen feesttenten waar horeca ondernemers uit Baarle zaterdag en zondag zorgen voor een hapje en drankje en muziek en entertainment. Ron Vermeulen van de Tourmalet is aanspreekpunt voor de Loswal en Monic van ’t Pleintje voor het Sint Annaplein. Om gezondheidsredenen heeft Conny Wens haar taak als voorzitter neergelegd; Dennis Steegman is nu aanspreekpunt en algemeen coördinator. “Gezamenlijk gaan we zorgen voor een bruisend Baarle!”