Algemeen

Prijs Jumbo

By 18 april 2019 No Comments

Op 5 april zijn de provinciewinnaars van de ZO²Z Award 2019-2020 bekendgemaakt. Jumbo Bart en Katja de Bresser won de prijs in Noord-Brabant. Samen met de andere provinciewinnaars strijden zij verder in de competitie om de ZO²Z Award, ofwel de prijs voor de beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland.

ZO²Z Award (Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich) is de tweejaarlijkse competitie waarin bepaald wordt welke zelfstandig supermarktondernemer zich de beste van Nederland mag noemen. De competitie is een initiatief van het Vakcentrum, de brancheorganisatie voor zelfstandig detaillisten in food, non-food, fast moving consumer goods en franchisenemers. Tijdens de wedstrijd staat het element ondernemerschap centraal. Met de competitie wil het Vakcentrum de meerwaarde van de zelfstandig ondernemer voor de lokale gemeenschap en de Nederlandse economie onderstrepen.

Aan de eerste rond namen ruim 200 ondernemers deel; zij werden door onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia beoordeeld op onder andere inspelen op trends, het personeelsbeleid, de toepassing van innovaties, het opnemen van lokale of biologische producten in het assortiment en de lokaal en maatschappelijk betrokken activiteiten zoals sponsoring. Ook tevredenheid van medewerkers en klanten speelden een grote rol. “Vriendelijk personeel, winkel is altijd opgeruimd en schoon, verse producten uit de regio. Bart en Katja zijn zeer betrokken bij de activiteiten in ons dorp. Kortom een echte Supermarkt.” Dit was een van de beoordelingen van Jumbo Bart en Katja de Bresser Baarle-Nassau.