Algemeen

Ondernemersavond nieuwe datum: 9 juni 2022

By 20 april 2022 No Comments

Master Milo is erbij als spreker… 

In den Bonten Os wordt ondernemend Baarle op donderdag 9 juni verwacht voor de eerste ondernemersavond van 2022. Via mail worden alle ondernemers die in ons adressenbestand zitten uitgenodigd, ook komen er posters te hangen en verschijnt een oproep in Ons Weekblad. Via de qr code kun je je aanmelden, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Want uw aanwezigheid is evident: de introductie van een Ondernemersfonds is een belangrijk iets! En Master Milo is erbij, dat wil je natuurlijk niet missen.

De nieuwe voorzitter van StOB, Dennis Steegman wordt voorgesteld, en we nemen afscheid van oud-voorzitter Jac Haagen en andere voormalig bestuursleden.

U krijgt het laatste nieuws over de Zomerfeesten op de Grens, een nieuw evenement dat zeker de aandacht waard is. Voor veel ondernemers de grootste happening van het jaar!

Herman Hoekstra van Clok is specialist op het gebied van de inrichting van een Ondernemersfonds en geeft hierover tekst en uitleg. Belangrijk voor de ondernemer om kennis hiervan te nemen; het gaat over financiering van alle ondernemersgerelateerde activiteiten voor de toekomst!