Algemeen

Nieuw Baarlezine

By 18 april 2019 No Comments

Zondag 28 april laat Toerisme Baarle om 13.00 uur het toeristisch seizoen officieel openen door wethouder Sommen en schepen Van der Vloet. Baarlezine 2019-2020 wordt gepresenteerd en de onthulling van een nieuw fenomeen: het Enclave Informatiepaneel H1. Dit is de eerste van de dertig enclaves die in de loop van dit jaar van een eigen informatiepaneel worden voorzien. Er wordt weer een streekmarkt met streekeigen producten georganiseerd rondom de Remigiuskerk, en die is al vanaf 10.30 open. Omdt het ook Week van de Amateurkunsten is voor deze keer uitgebreid met een kunstmarkt die doorloopt vanaf de Singel tot in de Kerkstraat.

Op het podium voor de Belgische kerk zullen diverse muzikale optredens plaatsvinden. Tevens kunnen de kinderen zich laten schminken vanaf 13.00 uur. Uiteraard is er een gezellig terrasje voor een hapje en een drankje en bij CCBaarle zijn nog meer optredens en expositie van de cursisten.
Het Baarlezine wordt een week voor de officiële presentatie huis-aan-huis verspreid in Baarle en de week na de opening van het toeristisch seizoen verspreid onder de ondernemers.