Algemeen

Baarle in de Kijker: nieuwe puzzelstukjes

By 29 juni 2022 No Comments

Vanaf 25 juni, zolang de voorraad strekt, kun je bij alle Baarlese centrum ondernemers puzzelstukjes sparen. In 2021 zijn we begonnen met deze actie, puzzelstukjes met dezelfde afbeeldingen en daaronder de Belgische of Nederlandse woorden om de verschillen in taal te laten zien. In 2022 wordt deze actie uitgebreid met twee setjes en is gratis voor elke ondernemer in Baarle!

Hoe zou je als Baarlenaar de unieke enclavesituatie in ons dorp omschrijven? De kans is groot dat je daarbij het woord puzzel gebruikt. Daarnaast zijn we hier in Baarle gewoon – of gewend – aan verschillende uitdrukkingen, betekenissen en namen van woorden. De een drinkt een tas koffie, de ander kopje koffie, we gaan met vakantie of zijn op verlof en we zeggen bedankt of mercikes!

VOOR DE HORECA
Aan de horeca willen we vragen om deze viltjes te gebruiken tijdens de zomermaanden. Ze worden GRATIS ter beschikking gesteld en het kost u dus niets.

VOOR DETAILHANDEL
Aan de detailhandel willen we vragen om deze viltjes uit te delen aan alle klanten, ongeacht hun aankoopbedrag. Ze worden GRATIS ter beschikking gesteld en het kost u dus niets.

Bij Blocc kunt u gratis uw viltjes bestellen/ophalen.