Algemeen

Aankomende events

By 12 november 2019 No Comments


Onze werkgroepen zitten niet stil. Ook in november en december staan er weer een aantal mooie acties en evenementen op de agenda.


Kerstverlichting
De werkgroep Kerstverlichting heeft dit jaar onder leiding van Frans Laurijsen heel hard gewerkt aan de nieuwe sfeervolle kerstverlichting in ons dorp. De berkentakken worden bij alle deelnemende ondernemers bevestigd. Vanaf 15 november moet de verlichting 24 uur per dag branden. Bij deze wat sfeerfoto’s van de eerste takken bij de Etos en bij Czyzewski. Naast deze mooie verlichting gaat de werkgroep Detailhandel ook weer zorgen voor feestelijke aankleding van de winkels, met o.a. rode lopers.B2B bedrijfsbezoek


Op 28 november organiseert de werkgroep Business2Business weer een interessant bedrijfsbezoek bij De Loods Meubelen en Haneveer.
Iedere ondernemer op het industrieterrein van Baarle-Hertog-Nassau en B2B-ondernemer is van harte welkom!
Geef je op voor 14 november via simon@blocc.nl.
Zie hier de uitnodiging als pdf-bestand: UITNODIGING


Kerststal

Vanaf 28 november begint de werkgroep Kerststal weer met de opbouw. De kerststal zal open gaan op zaterdag 7 december. De kerststal zal een hele maand te bezoeken zijn, t/m 6 januari (3 koningen).

 

 


Enclavebon najaarsactie

De najaarsactie voor de Enclavebon gaat voor het derde jaar op rij van start!
Op donderdag 7 november is gestart met de acquisitie voor de advertenties voor de campagne in Ons Weekblad en Het Berichtenblad. Er zullen net als vorige jaren in 3 edities (week 48, 50 en 51) van deze bladen een aantal pagina’s in het teken van de Enclavebon staan.Deelnemers aan de Enclavebon krijgen de gelegenheid om zichzelf te presenteren als adres waar iedereen terecht kan om de bon te besteden. De pagina’s worden uitgevoerd in de StOB huisstijl, met als thema dit jaar: “Wij presenteren…!”Meer informatie via Rob Overdiek (secretaris).


Kerst Koopavond

Op vrijdag 20 december heeft de werkgroep Detailhandel een speciale kerst koopavond gepland. De winkels zijn dan tot 21.00 uur open. Er zijn leuke acties en muziek in het dorp.