Algemeen

3 x aandacht voor Enclavebon: koop lokaal

By 20 december 2021 No Comments

De respons op onze oproep om mee te doen met de advertentie fotopagina’s om de Enclavebon te promoten leverde helaas niet voldoende aanmeldingen aan om hiermee groots uit te pakken. De Enclavebon wordt echter nog steeds erg goed verkocht en is een gewild cadeau. We houden hiermee omzet in Baarle en daar kunnen alle ondernemers van mee profiteren.

Meld je kosteloos aan als deelnemer via deze pagina. Je bedrijfsnaam komt op de website van StOB op de overzichtslijst zodat mensen weten dat ze de bon bij jou kunnen besteden. De ingenomen bonnen kun je bij Toerisme Baarle inleveren en het geld wordt daarna op je rekening gestort! Kleine moeite, extra omzet.
Om onze ondernemers te steunen heeft StOB besloten toch nog twee keer met een halve pagina reclame te maken in Ons Weekblad in de kerstkrant en de eindejaarskrant, om de Enclavebon extra onder de aandacht te brengen en de mensen uit het dorp te wijzen op het belang van het ondersteunen van de lokale economie. Wij wensen u een drukke kerst- en nieuwsjaars-tijd toe.