Midzomernachtfair

WERKGROEP BINNEN DE StOB

schaduw-op-groen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur een bericht naar deze werkgroep

Contacteer deze werkgroep

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Onderwerp

De werkgroep ‘Midzomernachtfair’

Korte omschrijving

De Midzomernachtfair is een van de grootste evenementen van Baarle; een avondmarkt met veel entertainment, elk jaar op de zaterdag als de Nederlandse scholen (Zuid) vakantie krijgen. In 2018 is dat op zaterdag 7 juli, van 17.00-24.00 uur. Gratis toegankelijk, doorheen het hele centrum van het dorp. Heel veel vrijwilligers zetten zich in om bijvoorbeeld het verkeer in goede banen te leiden, want het centrum is helemaal verkeersvrij en vanaf 12.00 uur die dag afgesloten.

De kramen worden al gezet en verhuurd door Fresh Events uit Den Haag. Baarlese ondernemers hebben altijd voorrang en kunnen met korting een kraam of grondplaats huren. In alle straten van het centrum is iets te doen tijdens de Midzomernachtfair. Terrassen, kramen, eten en entertainment.

Elk jaar zoekt de werkgroep ‘Midzomernachtfair’ naar nieuwe elementen om de fair weer leuker en anders te maken. Zo was er een kunstmarkt, steltlopers, ganzen, straattheater, muziekgroepen, streekmarkt met ambachten, kinderactiviteiten zoals een zandtafel, bungeejump en kleine kermisattracties. Horeca ondernemers zorgen voor muziek en extra terrassen. Als het donker wordt, zijn alle kramen verlicht evenals de podia.

Editie 2018

StOB organiseert in samenwerking met Fresh Events op zaterdag 7 juli de 11e editie van de Midzomernachtfair in het centrum van Baarle. De Midzomernachtfair vindt plaats van 17.00 tot 24.00 uur. Voor het eerst is er deze editie een Kidsfair op het Sint Annaplein, met spelletjes voor kinderen van 6-14 jaar waarvoor je een spelkaart kunt kopen. Bumperball, boogschieten en nog veel meer.

Aan de Midzomernachtfair kan worden deelgenomen door winkeliers, verenigingen, stichtingen en buiten-staanders. Iedere ondernemer kan een markt¬kraam of grondplaats bij Fresh Events reserveren. Dit kunt u doorgeven per e-mail info@freshevents.nl, op werkdagen via telefoonnummer: 070 338 44 00.

Van uw boeking krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging/factuur per e-mail.

De gereduceerde prijs per marktkraam voor de leden van STOB bedraagt € 45,- en de prijs per 1 meter grondplaats bedraagt € 11,25.

*Vermelde bedragen zijn excl. 21% BTW

Indien u andere artikelen dan uit uw eigen bran¬che op de kraam verkoopt, verzoeken wij u dit aan Fresh Events te melden. Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u tevens, bij vragen of opgave van deelname, direct naar Fresh Events te bellen (070 338 44 00) en niet naar SToB.

Ook voor vragen en/of suggesties voor deze Midzomernachtfair kunt u ons te allen tijde bellen. Wilt u de werkgroep mailen? Dit kan naar stob.midzomernachtfair@gmail.com

Tijdens de Midzomernachtfair kunt u ons mobiel bereiken op: 06-1888 56 88 of 06-23 20 71 10.

TIP! Promoot de Midzomernachtfair tevens in uw eigen advertentie.

Inschrijven

LET OP: Uw inschrijving dient voor 7 juli bij Fresh Events binnen te zijn!

Mail Fresh Events

Leden

Bas Verhoeven

Bas Verhoeven

Voorzitter

Jan Gillis

Jan Gillis

Lid

Jeanny Wouters

Jeanny Wouters

Lid

Edgar Vlemminx

Edgar Vlemminx

Lid

Jos Rasenberg

Jos Rasenberg

Lid

Thijs van Bree

Thijs van Bree

Lid