Midzomernachtfair

WERKGROEP BINNEN DE StOB

schaduw-op-groen

 
 
 

Stuur een bericht naar deze werkgroep

Contacteer deze werkgroep

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Onderwerp

De werkgroep ‘Midzomernachtfair’

Korte omschrijving

De Midzomernachtfair is een van de grootste evenementen van Baarle, avondmarkt met veel entertainment, elk jaar op de zaterdag als de Nederlandse scholen (Zuid) vakantie krijgen, van 18 – 24 uur. Sinds 2008 wordt het georganiseerd; eerst deed dat de werkgroep Animatie maar in 2014 is er een aparte werkgroep voor opgericht. De kramen worden al 9 jaar gezet en verhuurd door Fresh Events uit Den Haag. Baarlese ondernemers hebben altijd voorrang en kunnen met korting een kraam of grondplaats huren. Het hele centrum is afgesloten en in alle straten is iets te doen.

Elk jaar zoekt de werkgroep ‘Midzomernachtfair’ naar nieuwe elementen om de fair weer leuker en anders te maken. Zo was er een kunstmarkt, steltlopers, ganzen, straattheater, muziekgroepen, streekmarkt met ambachten, kinderactiviteiten zoals een zandtafel, bungeejump en kleine kermisattracties. Horeca ondernemers zorgen voor muziek en extra terrassen. Als het donker wordt, zijn alle kramen verlicht evenals de podia.

Heel veel vrijwilligers zetten zich in om bijvoorbeeld het verkeer in goede banen te leiden, want het centrum is helemaal verkeersvrij.

Editie 2017

StOB organiseert in samenwerking met Fresh Events op zaterdag 15 juli a.s. de 10e editie van de Midzomernachtfair in het centrum van Baarle. De Midzomernachtfair vindt plaats van 17.00 tot 24.00 uur.

Er kan worden deelgenomen door winkeliers, verenigingen, stichtingen en buiten­staanders. Iedere ondernemer kan een markt­kraam of grondplaats bij Fresh Events reserveren. Dit kunt u doorgeven per e-mail info@freshevents.nl, op werkdagen via telefoonnummer: 070 338 44 00.

LET OP: Uw inschrijving dient voor 7 juli a.s. bij Fresh Events binnen te zijn!
Van uw boeking krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging/factuur per e-mail.

De gereduceerde prijs per marktkraam voor de leden van STOB bedraagt € 45,- en de prijs per 1 meter grondplaats bedraagt € 11,25.

* Vermelde bedragen zijn excl. 21% BTW

Indien u andere artikelen dan uit uw eigen bran­che op de kraam verkoopt, verzoe­ken wij u dit aan Fresh Events te melden. Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u tevens, bij vragen of opgave van deelname, direct naar Fresh Events te bellen (070 338 44 00) en niet naar STOB.

Ook voor vragen en/of suggesties voor deze Midzomernachtfair kunt u ons te allen tijde bellen.
Tijdens de Midzomernachtfair kunt u ons mobiel bereiken op: 06-1888 56 88 of 06-23 20 71 10.

TIP! Promoot de Midzomernachtfair tevens in uw eigen advertentie.

Inschrijven

LET OP: Uw inschrijving dient voor 7 juli bij Fresh Events binnen te zijn!

Mail Fresh Events

Leden

Bas Verhoeven

Bas Verhoeven

Voorzitter

Jan Gillis

Jan Gillis

Lid

Jeanny Wouters

Jeanny Wouters

Lid

Edgar Vlemminx

Edgar Vlemminx

Lid

Jos Rasenberg

Jos Rasenberg

Lid